Vi leverer rehabilitering av fasader

Våre erfarne prosjektledere, anleggsledere og arkitekter står klare til å støtte deg i ditt prosjekt.

Fasaderehabilitering av Floodmyrvegen 24 bildet forfra tatt før rehabiliteringFasaderehabilitering av Floodmyrvegen 24 bildet forfra tatt etter rehabilitering

Før og etter bilder fra fasaderehabilitering av Flodmyrveien 24.

Fasaderehabilitering er en investering som gir verdiøkning

Fasaderehabilitering kan være nettopp det som er med på å løfte bygget ditt inn i fremtiden. Det skal ikke så mye til for å få på plass et aldri så lite ansiktsløft, og plutselig kan et eldre bygg oppleves som både stilig, funksjonelt og moderne. Fasaderehabilitering har en rask gjennomføringstid fra prosessen starter til bygget står ferdig, bygget fremstår som nytt etter gjennomføring og verdiøkningen på bygget vil være vesentlig høyere en investeringskostnaden.

Behov for modernisering

Har du en eldre bygning som har sett sine bedre dager, og som har moderniseringsbehov? Vi mennesker trives best når vi omgir oss i miljøer som oppleves som nye og moderne. Spesielt når det dreier seg om egne eiendeler eller egen arbeidsplass så gir det en stolthetsfølelse når man har det  fint, og det er med på å skape energi og ny giv.

Fordeler ved fasaderehabilitering

Det er mange fordeler ved gjennomføring av en fasaderehabilitering på et eldre bygg, men her har vi listet opp noen av de viktigste fordelene:

  1. Økt isolasjonsgrad
  2. Senkning av energiforbruk
  3. Økt attraktivitet for utleie
  4. Mulighet for høyere leiepriser
  5. Minimale vedlikeholdsutgifter de neste 20-25 år
  6. Verdiøkning

Et stilig og moderne bygg som fremstår som nytt vil øke attraktiviteten betraktelig. Samtidig vil løpende kostnader for energiforbruk og vedlikehold reduseres. Driver du med utleie av lokaler vil du også ha anledning til å ta en høyere utleiepris og tiltrekke deg enda mer attraktive leietakere.

Vi tar gjerne en prat for å se hvilke løsninger vi kan tilby. Mulighetene med sandwich paneler er utallige, og investeringen trenger ikke å være altfor stor.

Bildet av Holmejordetveien 36 før fasaderehabiliteringBildet av Holmejordetveien 36 etter fasaderehabilitering

Før og etter bilder fra fasaderehabilitering av Holmejordetveien 36.

Forvandling og verdiskapning med fasaderehabilitering

Flodmyrveien 24 er et godt eksempel på en av våre referanser på fasaderehabilitering. Se video under som viser forvandlingen og les mer om prosjektet her.

Våre fasaderehabiliteringsprosjekter

Mulighetene for modernisering er mange ved bruk av våre fleksible og tilpassede sandwich-paneler. Vi har gode tilbud på kledning, vinduer, porter og belysning. Vi kan levere alt det du trenger for å møte dine ønsker og behov. Se flere av våre fasaderehabiliteringsprosjekter.

Kontakt oss

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for ditt prosjekt.

"*" indicates required fields

Nyhetsbrev
This field is for validation purposes and should be left unchanged.