Din fleksible totalleverandør av stålhall og stålbygg

Vi forstår at alle våre kunder er ulike og har ulike behov. Med service og fleksibilitet som hoved verdier, bistår vi til alt det du som kunde måtte ønske - fra del- til totalentrepriser.

Våre erfarne prosjektledere, anleggsledere og arkitekter står klare til å støtte deg i ditt prosjekt.

Vi finner den beste måten å løse ditt prosjekt på

Sammen med våre dyktige medarbeidere finner vi den beste løsningen for deg og ditt prosjekt. Vi kan bistå med alt fra prosjektering - se på den beste utnyttelsen av tomten din, håndtere søknadsprosesser og sette opp tegninger for ditt stålbygg, eller vi kan komme inn etter prosjekterende fase og gjennomføre selve byggeprosessen. Vi ser fremt til å høre fra deg og sammen legge en skreddersydd pakke som passer deg og din bedrifts behov.

Stålhall

Har du behov for lokaler eller lager? Vurderer du og bedriften din å sette opp et stålbygg? En stålhall er en god løsning og ofte et foretrukkent alternativ. FBS nor bygger fleksible og holdbare stålbygg i den beste kvalitet, til alle formål. Vi har levert alt fra padeltennishaller til lagerseksjoner - våre haller bygges etter dine behov.

Våre prosjekter

Vi har gjennomført flere ulike prosjekter og har mange gode referanser å vise til på alt fra stålbygg som padeltennishaller til stålhaller og lagerseksjoner - våre haller bygges etter dine behov.

Kontakt oss

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for ditt prosjekt.

"*" indicates required fields

Nyhetsbrev
This field is for validation purposes and should be left unchanged.