Erfarne hender for dukskift på eldre haller og spesialkonfeksjon av tekniske tekstiler hos FBS Hallsystemer

Eier du en eldre hall som du ønsker å utvikle, eller har du et tildekningsbehov som ikke kan løses av en standard presenning? Våre erfarne ansatte står klar til å veilede deg gjennom hele prosessen, enten det gjelder dukskift eller spesialkonfeksjon av presenninger. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine unike behov og ønsker.

Har hallen din behov for en oppgradering?

Vi tilbyr dukskift for de fleste haller, enten det gjelder hele eller deler av strukturen. Vår dedikerte arbeidsstyrke utfører jobben raskt og effektivt, og støtter deg i prosessen helt fra oppmåling av din eksisterende hall til ferdig montering med en ny, skreddersydd duk. Vi spesialproduserer duker for alle typer plasthaller, skapt i tråd med dine unike ønsker og behov, og vi er mobile – vi kommer til hallen din, uansett hvor i landet den måtte befinne seg.

Helt eller delvis dukskift

Enten du ønsker å skifte hele duken eller du trenger en reparasjon av den eksisterende, er vi her for å hjelpe deg. Vi tilbyr også skreddersydde løsninger for isolerte haller, slik at du kan oppgradere og isolere din eksisterende hall etter behov.

FBS Hallsystemer tilbyr blant annet:
  • Dukskift og reparasjon: Enten det er hele duken eller deler av duken som trengs reparasjon.
  • Isolerte Løsninger: Optimaliser hallens energieffektivitet med våre isolasjonsalternativer.
  • Lysoppgraderinger: Ta steget inn i fremtiden med LED-belysning og miljøvennlige lysløsninger.
  • Avanserte Dør- og Inngangssystemer: Skreddersydde inngangsløsninger for økt funksjonalitet.
  • Spesialkonfeksjon av presenninger: Skreddersydde løsninger for å dekke dine spesifikke behov. (Noen eksempler på hva vi kan levere er forheng til ute- og innendørs bruk/hengertrekk til bil, traktor og annen industri/palletrekk i alle størrelser/formsydde tildekningshetter til industrien/snø-/ og løfteseil etter mål.)
  • Skilting på Bygning: Profesjonell og tilpasset skilting for synliggjøring av din virksomhet.
  • Klimakontroll og avfukting: Optimaliser inneklimaet for bedre arbeidsforhold med en varme-/kjøle løsning eller rett og slett en avfukter.

Våre prosjekter

Enten det gjelder behov for et fullstendig dukskift, spesialkonfeksjon av presenninger eller en reparasjon plasthallen, står våre erfarne ansatte klare til å hjelpe deg slik at forholdene på din plasthall optimaliseres og levetiden forlenges.

Kontakt oss

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for ditt prosjekt.

"*" indicates required fields

Nyhetsbrev
This field is for validation purposes and should be left unchanged.