– En del av FBS Group

Flexible Building Systems

Våre løsninger dekker dine behov.

I FBS nor er ingen bygg like. Med lang erfaring og sterk kompetanse er vi et av markedets mest fleksible total­leverandører innen stålhall, stålbygg og sandwich­løsninger – våre haller bygges etter dine behov.

Lagerseksjoner er et populært stålhall produkt.

Din fleksible total­leverandør innen stålhall og stålbygg

Har du behov for lokaler eller lager? Vurderer du og bedriften din å sette opp et stålbygg? En stålhall er en god løsning og ofte et foretrukkent alternativ. FBS nor bygger fleksible og holdbare stålbygg i den beste kvalitet, til alle formål. Vi har levert alt fra padeltennishaller til lagerseksjoner – våre haller bygges etter dine behov.

Om oss

Våre ansatte har lang fartstid fra stålhall markedet noe som gjør at vi i FBS nor har viktig erfaring og kompetansen til å gi deg den beste veiledningen når det kommer til valg av hall og løsning for nettopp ditt prosjekt.

Vi leverer spesialdesign og skreddersøm tilpasset dine behov. Alle våre konstruksjoner er tilpasset lokale snø og vindlaster i henhold til Eurocode og norske byggeregler. Vi har Sentral Godkjennelse som prosjekterende og utførende part, og vi leverer kvalitet i alle ledd.

Oversiktsbilde av grunnarbeid på et av våre mange stålhall prosjekter.