FBS Hallsystemer tilbyr standardhaller i disse fem ulike størrelsene.

FBS group satser på plasthall!

01/01/2024

FBS Hallsystemer AS, et datterselskap av FBS group, tar nå sikte på å bli et ledende selskap innen plast-/ og dukhaller. Selskapet presenterer en omfattende portefølje som inkluderer både isolerte og uisolerte plasthaller, skreddersydd for å møte kundenes spesifikke behov.

Med ansatte som kan skilte med mer enn 40 års erfaring innen utvikling, produksjon og oppføring av plasthaller, lover FBS Hallsystemer å levere førsteklasses løsninger som kombinerer kvalitet og fleksibilitet. Dersom standardhallene ikke dekker kundens behov, tilbyr selskapet skreddersydd design for å imøtekomme unike krav og spesifikke behov.

Standard størrelser spenner fra 10 til 30 meters bredde, med mulighet for tilpasset lengde etter kundens ønsker. Vi tilbyr også alt av tilleggsutstyr slik som porter, vifter, lys osv.

En av våre ansatte uttalte:

“Vi er stolte av å presentere markedets beste kvalitet og garantibetingelser på duken. Vårt fokus er på å levere løsninger som ikke bare oppfyller, men overstiger kundenes forventninger.” – Leif Erik Lesteberg, Salgsdirektør FBSnor

FBS Hallsystemer ser frem til å etablere seg som en kvalitetsbevisst aktør og pålitelig partner for kunder som søker pålitelige og skreddersydde plast-/ og dukhaller. Selskapet understreker sitt engasjement for kvalitet og service, og ser frem til å imøtekomme behovene til et bredt spekter av kunder innenfor ulike bransjer.