FBS group og Arne Vaslag logo

FBS group styrker samarbeidet med Arne Vaslag AS

15/12/2023

Arne Vaslag AS kommer inn som leverandør av rådgivende ingeniørtjenester innen byggteknikk og duk-konstruksjoner

FBS group er glade for å kunngjøre en styrking av samarbeidet med Arne Vaslag AS, en ledende leverandør av rådgivende ingeniørtjenester innen byggteknikk med over 40 års erfaring i bransjen.

Arne Vaslag AS har et solid renommé som en pålitelig aktør innen rådgivende ingeniørtjenester og bringer med seg betydelig ekspertise til FBS group. Som en fremtredende leverandør vil Arne Vaslag AS støtte FBS group i de avgjørende fasene av byggeprosjekter, fra konseptutvikling til detaljert planlegging. Dette samarbeidet understreker FBS groups engasjement for å sikre pålitelige og kvalitetsrike tjenester gjennom hele byggeprosessen.

“Vi er glade for å videreutvikle vårt samarbeid med Arne Vaslag AS som en verdifull leverandør,” sier Jan Arne Hansen, CEO i FBS group. “Deres dybdekunnskap og erfaring i byggteknikk vil styrke vårt fokus på kvalitet og pålitelighet i alle våre prosjekter.”

Arne Vaslag AS vil fortsette å fungere som en viktig støttespiller for FBS group, og som en dedikert leverandør av rådgivende ingeniørtjenester, vil de bidra til å sikre at FBS group kan levere prosjekter av høy kvalitet til sine kunder.

“Vår rolle som leverandør til FBS group gir oss muligheten til å bidra med vår ekspertise og støtte deres ambisjoner om å levere fremragende byggetekniske løsninger,” sier Arnstein Vaslag, administrerende direktør i Arne Vaslag AS. “Vi ser frem til å fortsette dette vellykkede samarbeidet og bidra til suksessen av kommende prosjekter.”

Dette utvidede samarbeidet understreker FBS groups forpliktelse til å jobbe tett med pålitelige partnere for å sikre vellykkede og bærekraftige byggeprosjekter.