Henrik Kalager går inn som daglig leder i FBS Hallsystemer AS

Henrik Kalager ansatt som daglig leder i FBS Hallsystemer AS

01/01/2024

Som en del av FBS Group sin strategi og visjon for vekst, går vi nå fullt inn i plasthall-markedet. Dette er et naturlig steg for oss, og med Henrik Kalager ved roret, har vi full tillit til at denne satsningen kommer til å bli en suksess. Henrik Kalager og flere av våre dedikerte ansatte har en lang historie med salg og leveranse av plasthaller, og de kjenner markedet inn og ut.

Henrik Kalager bringer med seg betydelig bagasje, med erfaring fra markedet og har lang erfaring fra kommersielle lederroller hos store aktører i plasthall-markedet. Med en solid bakgrunn fra markedet har Henrik demonstrert en unik evne til å lede team, drive innovasjon og oppnå målsettinger. Henrik sine ledelseferdigheter og visjon kommer til å spille en nøkkelrolle i å forme vår vei mot suksess, sier CEO av FBSgroup, Jan Arne Hansen. Henrik er ikke bare vår daglige leder, men også en lidenskapelig drivkraft bak våre ambisjoner.

“Jeg er veldig glad for å bli en del av FBS Hallsystemer og ser virkelig frem til å samarbeide med det dedikerte teamet her. Vi har en spennende reise foran oss, og jeg er forpliktet til å videreføre selskapets suksess og utforske nye muligheter.”Henrik Kalager